SITECOM WL 349 V1 001 DRIVER FOR WINDOWS

Installeer Firefox en de tabs worden wel getoond: Na het downloaden van Firefox vul je in deze browser het ip adres van de router in: Ik heb hetzelfde probleem. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Vervolgens voer je bovenstaande instellingen in: Ik heb nu de ouderwetse tijdschakelaar uit de kast gehaald en tussen het gewenste tijdsbracket gaat de stroom er gewoon vanaf en dat werkt super!

Uploader: Dogis
Date Added: 19 May 2011
File Size: 23.38 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 1128
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Handig is om allereerst Firefox te downloaden anders kan je niet alle tabs zien die je nodig hebt om het eea te wijzigen. De ditecom server is defect denk ik. Heeft u een vraag over dit product?

Drivers Informer: Sitecom N Wireless USB adapter WLv3 overview

Alle andere kopjes zijn onzichtbaar waardoor ik ook geen wachtwoord op de router kan instellen. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Stel uw vraag sitecom wl-349 v1 001 in het forum. Ip adres wordt niet herkend. Laat b1 emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Getracht router aan te sluiten via LAN aan laptop, maar krijg het niet meer voor elkaar Dan lukt het en zijn alle tabs actief in plaats van wit.

Bij het resetten worden de instellingen ook gereset.

Sitecom WL-153

Wat moet je dan wel doen? Kan je op de wl een tijdslimiet tijdsbracket instellen dat de router draadloos online is? Is er een instelling mogelijk dat bijvoorbeeld alleen tussen Op de beginpagina van de router sitecom wl-349 v1 001 alleen optie DHCP zichtbaar.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Router kan alleen overweg met IE8 en ouder. Na het downloaden van Firefox vul je in deze browser het ip adres van de sitecom wl-349 v1 001 in: Ik had hetzelfde verzoek, maar heb inmiddels een andere router gekocht, maar daar lukt het ook niet mee. Hier c1 ik juist vast. Ga sitecom wl-349 v1 001 naar “beveiliging” In mijn geval heb ik gekozen voor in mijn geval met windows 7: Ip adres van sitecom broadband router wl v1 kan niet met wachtwoord worden beveiligd.

Je heb een beveiligde internetverbinding! Installeer Firefox als browser en vul het sitcom adres van de wl in. Beste, Wanneer ik inlog in mijn router via Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

The external power adapter supplies 12V, mA DC. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

150N USB Adapter X1

Iemand hier een oplossing voor? Nee, dat is volgens mij niet mogelijk. Vervolgens voer je bovenstaande instellingen in: Gesteld op om Ik heb hetzelfde probleem.

Nu heb je je wachtwoord gewijzigd.

Sitecom WL handleiding

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Wil je ook de naam van je internetverbinding wijzigen?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes